пʼятницю, 10 червня 2016 р.

Літній мовний табір Мирненської ЗОШ


     З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів у навчальних закладах Каланчацького району було організовано літні мовні табори. Мирненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів теж не залишилась осторонь. На базі школи теж було створено мовний табір "Sea Wind", у якому діти мали змогу поглиблювати знання іноземних мов, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком.
 Основна мета роботи мовного табору-зацікавити учнів вивченням іноземних мов, подолати психологічні та мовні барєри, саме тому будо підібрано завдання розважального та розвивального характеру: презентації,квести,розважальні та інтелектуальні програми,пісні,танці,перегляд навчального відео.
  Учасниками мовного табору стали учні початкової школи.Робота табору тривала три дні,кожен день був тематичним: "SEA WIND", "DISCOVERING THE KHERSON REGION", "IN SOUND BODY SOUND MIND".
     Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Учні змогли здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці та поглибили знання з культури англомовних країн.
Підсумком роботи табору стало урочисте закриття на якому діти відзначили найцікавіші моменти із життя табору. Слід відзначити що всі діти приймали активну участь  у різних видах діяльності.
     Я вважаю що літні мовні табори необхідні для кожної школи та для кожного учня, адже це можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземних мов у подальшому.
























 

Немає коментарів:

Дописати коментар